KdG richt eigen studentencommunicatiebureau Tartaar Agency op.

 

 

Project vol rauw talent

 

Antwerpen, 16 januari 2020 – Tien studenten van de Karel de Grote Hogeschool slaan de handen in elkaar voor een nieuw project: Tartaar. Een creative agency geleid door studenten, begeleid door docenten.  

This is not a drill, this is an agency. Met het project gaat de afstudeerrichting Cross Media van Office Management voor future proof onderwijs: geen examens of opdrachten, maar échte projecten voor échte bedrijven. “Iedereen die nood heeft aan digitale strategie, vastloopt op conceptueel denken of op zoek is naar een grafisch ontwerper kan bij TARTAAR terecht”, vertelt student Jop Boits.

Tartaar bestaat uit tweede- en derdejaars gespecialiseerd in digitale media. Zij kunnen tijdens het hele project rekenen op begeleiding van docenten die zelf ervaring hebben als grafisch ontwerper, website developer, manager, copywriter …

“Het is een stevig voorproefje van wat de studenten te wachten staat op de werkvloer”, zegt begeleidend docente Hanka Robbrecht. “Ze besteden veel aandacht aan concept en strategie als basis van hun campagnes. En ze leren al hun skills in de praktijk toepassen: logodesign, rebranding, webdesign, content creatie … ”

De studenten kijken uit naar de lancering. Jop Boits: “We willen met Tartaar Agency de lat hoog leggen, onverwachte kansen bieden én ook andere studenten inspireren om hun rauwe talenten in de verf te zetten. Er is geen betere manier om ons voor te bereiden op een toekomst in de creatieve, digitale wereld. Bovendien komen we dankzij dit project ook in contact met professionals die hun kennis met ons delen en ons helpen groeien.“

Let’s meet

Op donderdag 16 januari organiseert Tartaar Agency een lanceringsevenement om 17 uur in de foyer op campus Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 Antwerpen. U bent uiteraard meer dan welkom.

Tijdens dit lanceringsevenement hebt u de kans om de founding studenten te leren kennen en alles uit eerste hand te weten te komen. De studenten staan met veel plezier enthousiasme klaar om u over dit nieuwe project te vertellen en te tonen wat ze te bieden hebben.

Meld u aan via het formulier https://forms.gle/ykuHV3KFW1F652o58

 

Shoot

Meer informatie? Contacteer student Evelyn, +32  488 41 05 80 

of contact@tartaaragency.be

Instagram: @tartaaragency 

Facebook: Tartaar Agency 

Linkedin: Tartaar Agency 

www.tartaaragency.be