TARTAAR

TALKS.

Door Alessia Marangon, Anna Geurreiro

TARTAAR – The Guidebook

Taste TARTAAR

Ontdek, ervaar, taste, en laat je inspireren door TARTAAR.

Wat is TARTAAR nu? TARTAAR is rauw talent. TARTAAR is een creatief bureau ontstaan voor de nieuwe generatie, speciaal voor jou dus! Een agency waar geen grenzen zijn, waar je volop bijleert en je jouw creativiteit de vrije loop kan laten gaan. TARTAAR geeft studenten de kans om die eerste taste te krijgen hoe een agency precies werkt. Uiteraard sta je er als student niet alleen voor. TARTAAR is een samenhangend team van jong creatief talent ondersteund door coaches. De coaches zijn geen onbekenden, je hebt er hoogstwaarschijnlijk al les van gehad. Het zijn namelijk verschillende docenten van de hogeschool zelf. Wil je nog meer weten wat dat rauw talent precies inhoudt? Lees snel verder.

TARTAAR is voorzien als een expert class binnen jouw studierichting Organisatie en Management op Karel de Grote Hogeschool. Maar TARTAAR is meer dan ‘gewoon maar’ een expert class. Het is een leerrijke verlenging van je studieprogramma. En het is meer dan ‘enkel’ een groepswerk. Je leert de eerste kneepjes van het vak kennen en je gaat voor echte bedrijven werken. Het uiteindelijke doel van TARTAAR is dan ook om jou klaar te stomen voor de echte digitale marketing -en reclamewereld. En jij kan daar deel van uitmaken, cool hé!

Wie zijn die mensen nu precies binnen TARTAAR? TARTAAR zit vol enthousiaste studenten van KdG a.k.a kadee(g)s. Ze hebben elks een functie binnen de projecten van hun verschillende klanten. Ieder lid van TARTAAR maakt deel uit om bedrijven op de kaart te zetten door content te creëren, copy te schrijven, sociale media te verbeteren en nog zoveel meer. Lees snel verder om alle functies binnen TARTAAR te leren kennen. 

Meet TARTAAR

De vraag die veel studenten zich afvragen bij het solliciteren bij TARTAAR: “Wat valt er te doen?” Blijf verder lezen en je komt er zo achter! TARTAAR heeft net zoals elk ander PR & Content Marketing Agency verschillende teams gevuld met creatieve geesten met elk hun specialiteit

Ken jij jouw weg door de Creative Cloud? After Effects en andere Adobe apps zijn de favoriete bezigheden van een Digital Creative. Ben je toch niet zo handig met al die shortcuts en programma’s? Misschien kan jij jouw talenten beter kwijt als Digital Strategist. Deze houdt zich bezig met het vergroten van de naamsbekendheid van TARTAAR. Sociale media is jouw beste vriend en contacten leggen met bedrijven gaat even makkelijk als ademen.

Nog steeds niet overtuigd? Als een geboren leider ben jij de perfecte fit als Projectmanager. Planning en organisatie maken jouw dag beter en een grote verantwoordelijkheid schrikt jou niet af. Bij TARTAAR zijn er ook talenten nodig die het doelpubliek  weten te raken. Een Brand Director target de projecten naar de juiste personen en weet TARTAAR op de juiste plek in de markt te zetten. Zoek jij toch een job waar oog voor detail een absolute must is? Als Fotograaf weet jij welke settings, kleuren en sfeerbeelden TARTAAR nodig heeft. 

Maar nu heeft TARTAAR jou nodig!

Dit is nog maar een kleine opsomming van de vele talenten binnen TARTAAR. Ontmoet je nieuwe collega’s en maak van jezelf een #rauwtalent.

Experience TARTAAR

“The real deal”. Hoe gaat TARTAAR te werk? In deze post nemen we jou mee achter de schermen bij een echte briefing. Hoe verloopt de aanpak op een nieuw project? We leggen écht alles op tafel.

De projectmanager is de eerste die de projecten binnen krijgt en heeft dus ook het eerste klantencontact. Die gaat op zoek naar de talenten van TARTAAR die zich willen aansluiten bij het project. Als een team is opgesteld dan begint het echte werk. Tijdens de eerste meeting samen met het team van TARTAAR, de verantwoordelijke coach en het bedrijf, bespreken ze wat de klant in gedachte heeft. Vervolgens gaat de klant akkoord met de samenwerking en kan het brainstormen van start gaan. De Tartarians vertellen ons dat het brainstormen het moeilijkste deel van het project is. Wanneer ze tevreden zijn met hun uiteindelijke concept, is het uitwerken kinderspel.

De meeste projecten die TARTAAR ontvangt zijn: sociale media campagnes, rebranding, digitale strategieën, webdesign en Guerilla acties. Binnen TARTAAR is er voor ieder wel wat. Voel je je al geroepen om hier je steentje bij te dragen? Niet twijfelen en gewoon doen!

Wil je nog meer inside scoop over TARTAAR agency? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Zit je nog met vragen? Stuur ons een mail of een berichtje via Instagram. Wij guiden je doorheen je TARTAAR-ervaring.

QUESTIONS? SHOOT!

Hulp nodig met uw strategie? U wilt uw branding een boost geven of weet niet hoe u de juiste doelgroep moet targetten? Wij zoeken samen met u naar een oplossing.