Rauw Talent

‘MEAT’ THE TEAM

In ons team zit er, zoals bij elk goed belegd broodje, wat van alles tussen. Onze talenten werden geselecteerd uit de verschillende richtingen Office Management. Ok, we geven het toe, de richting Cross Media Management (XMM) overheerst wat. Gelukkig zorgen onze teammates uit Event & Project Management (EPM) en Business & Languages (B&L) voor de juiste seasoning on top! 

CROSS MEDIA MANAGEMENT

Onze Milan! Hem kort en krachtig beschrijven? Right, daarvoor heeft hij dus véél te véél kwaliteiten en véél te véél nieuwe ideeën en die worden dan ook in no-time omgezet tot een prachtig concept. Korte deadline en veel te doen? No problem! Milan gooit er zijn scrumtalent tegenaan met een serieus scheutje grafische vormgeving erbovenop. Kortom: hij is van alle digitale markten thuis.

CROSS MEDIA MANAGEMENT

Looking for Coco Chanel 2.0? Meet Iman Social media junkie in hart en nieren met een enorme passie voor fashion. Vol met ambitie en classy outfits gaat zij door het leven en door haar entrepreneural mindset is ze altijd gedreven. Gaat het mis? Blijven gaan is haar motte en opgeven staat niet in haar woordenboek. Iman laat zich door niets of niemand afschrikken en heeftzelfs het algoritme van Instagram onder de knie.

CROSS MEDIA MANAGEMENT

Looking for the sunshine in our team? Meet Céline. Niets of niemand staat in haar weg om anderen te helpen! Super gemotiveerd begint zij aan elk project en sprenkelt ze er haar eigen creativiteit over. Aan haar spontaniteit valt totaal niet te twijfelen. Een vleugje optimisme nodig? Met Céline in meeting gaan is een plezier, altijd paraat…en ready to roll!

CROSS MEDIA MANAGEMENT

On your marks! Voor je het weet vertrekt Stefanie uit de startblokken om haar doelen te behalen. Met haar loopschoenen aan zegt ze geen neen tegen een halve marathon, maar wel tegen het niet halen van deadline. Met haar strakke planning. loopt ze nooit achter op schema. Problemen met een website? Stefanie to the rescue want WordPress en Google Analytics hebben geen geheimen meer voor haar. Half werk is geen werk voor deze detailfreak!

BUSINESS & LANGUAGES

Camera on. Ready, set, action! Meet Cindy, gebeten door alles wat met sociale media te maken heeft. Fashiogoeroe, make-up-artiest, copywriter en… zoveel meer. Cindy is een totaal pakketje met een groot hart. Met haar Oost-Vlaamse charme palmt ze jou helemaal in. Geen drempel te hoog voor haar om te overwinnen. Wat extra “glam’ nodig? Ze brengt die graag mee!

CROSS MEDIA MANAGEMENT

Meet… Fran! Met typografie als tweede naam is ze creatief met woorden en design.  Als gestructureerde digital strategist kent ze de achterpoortjes van social media als haar broekzak. Geef haar een project en ze vliegt er voor de volle 110% in. Structuur zit in haar bloed, dus alles moet volgens plan verlopen… ze krijg je een enthousiaste Fran die boordevol creativiteit gaat rondlopen.

EVENT- & PROJECTMANAGEMENT

The one and only…Britt! Haar liefde voor illustratie kan je gewoon zo van haar armen aflezen. Die tattoos? Heeft ze helemaal zelf ontworpen. Rust? Dat kent ze niet. Een creatieve doorzetter van de bovenste plank mét een duidelijke visie, ze laat niet met zich sollen.  Een vloek of meer een gave? Wie weet… 

CROSS MEDIA MANAGEMENT

En daar hebben we…Ellen! Als sportieve sprintster tackelt ze elke uitdaging onderuit. Ook verre reizen maken haar blij, al zat dit er het afgelopen jaar niet echt bij. Enthousiast en helemaal wild van structuur, schrijft Ellen jouw copy nog voor je het woord “copy” uitgesproken hebt (en dat is niet zo moeilijk). 

CROSS MEDIA MANAGEMENT

Onze Mathieu. Hij is een goedlachse digital creative die graag een praatje slaat. Als je hem iets vraagt, staat hij meteen paraat. Mathieu is de eerste waaraan we denken om alles net wat meer pit te geven. Hij is een doorzetter en goalgetter. Niet bang om dat éxtra tikkeltje meer te geven voor een project. 

CROSS MEDIA MANAGEMENT

Evelyn is ons scrummachien! Met haar lippen fel getint en haar humeur op goed gezind leidt ze de samenwerking van het team. Ze doet intens aan cultuur en zwijmelt weg bij pittige literatuur. Who is Kris Jenner? Onze Momager is een echte kenner!

EVENT- & PROJECTMANAGEMENT

Duracell-konijn in felle kleuren: dat is Camille! Zie je door het bos, de bomen niet meer? Dan komt onze reddende engel Camille aangevlogen. Zij maakt van elke Tartarian een gestructureerde chaos. Passie en ambitie staan op nummer 1. Binnen een aantal jaar zien we Camille in New York waar ze de grootste evenementen organiseert met twee vingers in de neus.

CROSS MEDIA MANAGEMENT

“Inès Waeghe, First of Her Name, Mother of Dragons…” oei, wacht, andere doelgroep! Ons Inès werkt graag met structuur en is ook heel secuur. Als catmom voor haar geen kattekwaad, maar doordachte strategieën tijdens boardgames. Een trotse nerd in hart en nieren, een herschreven laatste seizoen van Game of Thrones zou haar plezieren. Webdesign of grafisch ontwerp, haar brein staat altijd op scherp!

BUSINESS & LANGUAGES

The naked truth about… Sarah! Malteser-fan met afropuff en groene vingers! Zij is dan ook één van de nieuwe copywriters van Tartaar. Geen film die ze niet heeft gezien en als ze dan nog tijd over heeft, hoor je haar stiekem meezingen met ABBA en Céline Dion.

CROSS MEDIA MANAGEMENT

The naked truth about… Cedric! Met 365 paar sneakers zorgt hij voor extra kleur binnen Tartaar. Elke zomer zie je hem stralen op een zonnige festivalwei. Nooit bang om de confrontatie aan te gaan, zelfs als copywriter neemt hij geen blad voor de mond. De woorden rollen van zijn skateboard vlotjes over op het papier.

CROSS MEDIA MANAGEMENT

The naked truth about… Illya! Stille waters, diepe gronden. Geen berg is voor hem te groot om te beklimmen, bij Tartaar is hij een echte gymnast. Hij buigt en wringt zich in alle bochten zonder te breken. Onze Illya is een multitalent: websites, video, copywriting… Hij doet het allemaal!

NIEUW TALENT

Tartaar is op zoek naar nieuw, rauw, enthousiast talent! Wil je meewerken aan uitdagende projecten waarbij je je skills in de praktijk kan omzetten? Elke KdG-student in Office Management maakt kans op een plekje in het kleurrijkste student agency van België. Stuur je cv, motivatiebrief en eventueel je portfolio naar team@tartaaragency.be Tot snel!

RAUW TALENT IN RETIREMENT

XMM #afgestudeerd

Uiteraard hebben we ook organisatorisch talent nodig. Wij stellen u voor: @eva_swartenbroux! Ze doet niets liever dan events organiseren en aandacht aan details besteden. Mode is haar interesse, ze houdt van het esthetische met een portie finesse. We love you for Eva(h)!

XMM #afgestudeerd

Viktorya, Vik of voor de meesten bekend als @vikskeu versterkt ons grafisch team. Sinds enkele jaren heeft Viktorya een obsessie, nee niet met Leonardo Dicaprio, maar met kleur. Iemand die grijs als kleur beschouwt, moet bij Viktorya niet komen aankloppen. Ook als de bel het niet doet… Roos, geel, groen, blauw, pastel, fluo: geef haar kleur en ze is (en creëert) content.

XMM #afgestudeerd

Charlotte is de glimlach van het team. Ze lacht tot je smelt, onze vrolijke vriendin! Achter haar lach zit een digitaal knobbeltje met een strategisch bobbeltje. Soms is ze ook serieus, als ze presenteert is het prestigieus! Instafamous, @charlottelejeune wij zijn fan! Can you blame us?

XMM #afgestudeerd

Hannah is onze copywriter. Haar creatieve brein creëert dag in dag uit, non-stop. Over alles kan ze schrijven maar over haarzelf is ze best bescheiden. Dus verlos haar uit haar lijden en laten we het hier snel eindigen!

XMM #afgestudeerd

Next in line, onze Jop. Grafisch houdt hij van strakke lijnen, ‘s avonds van wijnen. Ik zou hem beschrijven als een echte specialist in branding met een uitzonderlijk oog voor detail. Ook op vlak van strategie deelt hij maar al te graag zijn passie. Hij is onze Mister conjugality, altijd gezelligheid is de reality. Jop, you’re doing a great job!

XMM #afgestudeerd

Wij stellen u voor: Lien. Haar organisatorisch talent is ongezien. Strategisch is ze sterk, blinkt ook uit in het betere sjorwerk. Ze kickt op structuur en op vrijdagavond droomt ze weg bij het kampvuur. Ze is een rasechte scout met een hart van goud, een georganiseerde avonturier, niet vies van wat plezier!

XMM #afgestudeerd

De Gram heeft voor @yelenacherepanova geen geheimen. U weet dat ik vervolgens over haar troeven ga rijmen. Klein en pittig, alles behalve kortzichtig. Naast legendarisch is ze ook 200% vegetarisch. In haar vrije tijd gooit ze weleens een random feit. Zo doet ze niks liever dan scrollen en klikken op Wikipedia. Ja, onze Yelena is een écht uithangbord voor Cross Media.

XMM #afgestudeerd

Next up: @coraliehendrickx ons vat vol energie. Haar mogen we ‘s nachts wakker maken voor een knabbeltje en een gezellig babbeltje. Digitale marketing is compleet en volledig haar ding. Ze doet niks liever dan creatief bezig zijn, zowel grafisch als met schaar en lijm. U zoekt iemand business minded en altijd excited? Coralie is het antwoord, enthousiasme het trefwoord.

XMM #laatsteloodjes

The naked truth about… Hannelore! Prosecco Princess en dt-detective. 24/7 klaar voor een apero en steeds een mop bij de hand, slappe lach gegarandeerd. Schrijven, bellen of eventjes mailen? Dat is haar eender, zolang ze maar kan communiceren. Met een glas wijn aan haar mond, reist ze de hele wereld rond.

XMM #afgestudeerd

Tommeke, Tommeke, Tommeke wat doe je nu? Hij wordt Badminton kampioen! Daarnaast is Tom zot van metal en als ik een vraag stel over UX design weet hij’t antwoord al. Bij visuele beeldverwerking roepen we Tom op voor versterking. Hij kan doorzetten en een ongelooflijke prestatie neerzetten. Onze Tom is the bomb.com!

JOIN US!

Volg jij ook een richting binnen Office Management? Zin om al die theorie direct in de praktijk toe te passen op echte projecten? Eet je graag pizza? Check, check, check – top! Stuur ons snel een mailtje en vertel ons welk vlees jij in de kuip hebt.