'MEAT' THE TEAM

In ons team zit er, zoals bij elk goed belegd broodje, wat vanalles tussen. Onze talenten werden geselecteerd uit de verschillende richtingen Office Management. Ok, we geven het toe, de richting Cross Media Management (XMM) overheerst wat. Gelukkig zorgen onze teammates uit Event & Project Management (EPM) en Business & Languages (B&L) voor de juiste seasoning on top!

XMM #afgestudeerd

Uiteraard hebben we ook organisatorisch talent nodig. Wij stellen u voor: @eva_swartenbroux! Ze doet niets liever dan events organiseren en aandacht aan details besteden. Mode is haar interesse, ze houdt van het esthetische met een portie finesse. We love you for Eva(h)!

XMM #afgestudeerd

Viktorya, Vik of voor de meesten bekend als @vikskeu versterkt ons grafisch team. Sinds enkele jaren heeft Viktorya een obsessie, nee niet met Leonardo Dicaprio, maar met kleur. Iemand die grijs als kleur beschouwt, moet bij Viktorya niet komen aankloppen. Ook als de bel het niet doet… Roos, geel, groen, blauw, pastel, fluo: geef haar kleur en ze is (en creëert) content.

XMM #afgestudeerd

Charlotte is de glimlach van het team. Ze lacht tot je smelt, onze vrolijke vriendin! Achter haar lach zit een digitaal knobbeltje met een strategisch bobbeltje. Soms is ze ook serieus, als ze presenteert is het prestigieus! Instafamous, @charlottelejeune wij zijn fan! Can you blame us?

XMM #afgestudeerd

Hannah is onze copywriter. Haar creatieve brein creëert dag in dag uit, non-stop. Over alles kan ze schrijven maar over haarzelf is ze best bescheiden. Dus verlos haar uit haar lijden en laten we het hier snel eindigen!

XMM #afgestudeerd

Next in line, onze Jop. Grafisch houdt hij van strakke lijnen, ‘s avonds van wijnen. Ik zou hem beschrijven als een echte specialist in branding met een uitzonderlijk oog voor detail. Ook op vlak van strategie deelt hij maar al te graag zijn passie. Hij is onze Mister conjugality, altijd gezelligheid is de reality. Jop, you’re doing a great job!

XMM #afgestudeerd

Wij stellen u voor: Lien. Haar organisatorisch talent is ongezien. Strategisch is ze sterk, blinkt ook uit in het betere sjorwerk. Ze kickt op structuur en op vrijdagavond droomt ze weg bij het kampvuur. Ze is een rasechte scout met een hart van goud, een georganiseerde avonturier, niet vies van wat plezier!

XMM #afgestudeerd

De Gram heeft voor @yelenacherepanova geen geheimen. U weet dat ik vervolgens over haar troeven ga rijmen. Klein en pittig, alles behalve kortzichtig. Naast legendarisch is ze ook 200% vegetarisch. In haar vrije tijd gooit ze weleens een random feit. Zo doet ze niks liever dan scrollen en klikken op Wikipedia. Ja, onze Yelena is een écht uithangbord voor Cross Media.

XMM #afgestudeerd

Next up: @coraliehendrickx ons vat vol energie. Haar mogen we ‘s nachts wakker maken voor een knabbeltje en een gezellig babbeltje. Digitale marketing is compleet en volledig haar ding. Ze doet niks liever dan creatief bezig zijn, zowel grafisch als met schaar en lijm. U zoekt iemand business minded en altijd excited? Coralie is het antwoord, enthousiasme het trefwoord.

XMM #afgestudeerd

Tommeke, Tommeke, Tommeke wat doe je nu? Hij wordt Badminton kampioen! Daarnaast is Tom zot van metal en als ik een vraag stel over UX design weet hij’t antwoord al. Bij visuele beeldverwerking roepen we Tom op voor versterking. Hij kan doorzetten en een ongelooflijke prestatie neerzetten. Onze Tom is the bomb.com!

XMM #laatsteloodjes

Evelyn is ons scrummachien! Met haar lippen fel getint en haar humeur op goed gezind leidt ze de samenwerking van het team. Ze doet intens aan cultuur en zwijmelt weg bij pittige literatuur. Who is Kris Jenner? Onze Momager is een echte kenner!

EPM #laatsteloodjes

Duracell-konijn in felle kleuren: dat is Camille! Zie je door het bos, de bomen niet meer? Dan komt onze reddende engel Camille aangevlogen. Zij maakt van elke Tartarian een gestructureerde chaos. Passie en ambitie staan op nummer 1. Binnen een aantal jaar zien we Camille in New York waar ze de grootste evenementen organiseert met twee vingers in de neus.

XMM #laatsteloodjes

“Inès Waeghe, First of Her Name, Mother of Dragons…” oei, wacht, andere doelgroep! Ons Inès werkt graag met structuur en is ook heel secuur. Als catmom voor haar geen kattekwaad, maar doordachte strategieën tijdens boardgames. Een trotse nerd in hart en nieren, een herschreven laatste seizoen van Game of Thrones zou haar plezieren. Webdesign of grafisch ontwerp, haar brein staat altijd op scherp!

B&L #laatsteloodjes

The naked truth about… Sarah! Malteser-fan met afropuff en groene vingers! Zij is dan ook één van de nieuwe copywriters van Tartaar. Geen film die ze niet heeft gezien en als ze dan nog tijd over heeft, hoor je haar stiekem meezingen met ABBA en Céline Dion.

XMM #laatsteloodjes

The naked truth about… Cedric! Met 365 paar sneakers zorgt hij voor extra kleur binnen Tartaar. Elke zomer zie je hem stralen op een zonnige festivalwei. Nooit bang om de confrontatie aan te gaan, zelfs als copywriter neemt hij geen blad voor de mond. De woorden rollen van zijn skateboard vlotjes over op het papier.

XMM #laatsteloodjes

The naked truth about… Hannelore! Prosecco Princess en dt-detective. 24/7 klaar voor een apero en steeds een mop bij de hand, slappe lach gegarandeerd. Schrijven, bellen of eventjes mailen? Dat is haar eender, zolang ze maar kan communiceren. Met een glas wijn aan haar mond, reist ze de hele wereld rond.

XMM #laatsteloodjes

The naked truth about… Illya! Stille waters, diepe gronden. Geen berg is voor hem te groot om te beklimmen, bij Tartaar is hij een echte gymnast. Hij buigt en wringt zich in alle bochten zonder te breken. Onze Illya is een multitalent: websites, video, copywriting… Hij doet het allemaal!

Join us!

Volg jij ook een richting binnen Office Management? Zin om al die theorie direct in de praktijk toe te passen op echte projecten? Eet je graag pizza? Check, check, check – top! Stuur ons snel een mailtje en vertel ons welk vlees jij in de kuip hebt.